Hva er det viktigste å ha fokus på i deres HMS-arbeid?

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Hva er det viktigste å ha fokus på i deres HMS-arbeid?

Basert på hvem dere er anbefaler vi å fokusere på det loven krever at dere skal ha på plass og gjennomføre:

  • Kartlegging og risikovurderinger av arbeidsmiljøet, herunder HMS vernerunder, sikker jobbanalyse
  • Dokumentasjon av eget HMS-arbeid som dekker internkontrollforskriften
  • HMS opplæring: HMS-kurs for leder og ansatte
  • Regelmessig helseovervåking av de ansatte gjennom bransjespesifikke helsekontroller

Vi anbefaler en avtale med oss som inkluderer et digitalt HMS-system som minner dere på alle aktiviteter som skal gjøres, veileder dere gjennom dem, og sørger for at dere er oppdaterte på alle lovkrav og har alle dokumenter samlet på ett sted.

Ditt HMS-ansvar er vår kompetanse!

Stamina hjelper deg å forstå lovverket og ditt HMS-ansvar, og viser deg hvordan du enkelt kan jobbe systematisk med dine ansattes helse, arbeidsmiljø og sikkerhet!

Vi er en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med over 50 avdelinger i Norge, og på hver avdeling finnes flere erfarne og kompetente HMS-rådgivere samt spesialister på alle områder innen helse og arbeidsmiljø som kan hjelpe med å innfri lovkravene om HMS, og mye mer. Er du tilknyttet oss har du for eksempel tilgang på psykolog dersom noen av dine ansatte skulle trenge det, eller på fysioterapeut når behovet for det dukker opp.

Vi hjelper både store og små bedrifter i alle bransjer, og tilpasser våre leveranser til dine behov. I tråd med Arbeidstilsynets føringer legger vi vekt på at deres HMS-arbeid skal fungere for dere og at ambisjoner legges ut i fra behov, ressurser og kompetanse. Våre ansatte er også opptatt av at bedriftene vi bistår ikke kun skal innfri lovkravene, men også få en reell og målbar verdi ut av vårt samarbeid.

Hvem er våre kunder og hva sier de om oss?

Våre nesten 6000 kunder befinner seg i over 30 ulike bransjer. De to største er Bygg og Anlegg og Industri. 73% av våre kunder er lovpålagte å være tilknyttet en bedriftshelsetjeneste, mens de øvrige 27% samarbeider med oss for å jobbe godt forebyggende med sykefravær, helse og arbeidsmiljø.

At vi sparer tid er kanskje det vi merker mest, men det er også en viktig faktor at vi har trygghet i at alt er på stell.

-Daglig leder, Vom & Hundemat AS

 

Finn Stamina nær deg:

Få oversikt over hvordan Stamina Helse kan bistå dere i HMS-arbeidet deres.

Legger du igjen ditt navn og telefonnummer vil en av våre HMS-rådgivere og kundeansvarlige ta kontakt for å avtale et uforpliktende møte.

For å sikre riktig bistand på de mest hensiktsmessige områdene for dere starter vi ethvert mulig kundeforhold med et kartleggingsmøte. Når vi vet hvem dere er og hvilke mål, behov og utfordringer deres bedrift har, kan vi foreslå avtaleinnhold og samarbeidsrammer. 

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?