Hør fra våre kunder

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Hør fra våre kunder

Time Kommune

Time kommune

Reduserte sykefraværet i omsorgssektoren med 35%! Høsten 2016 lå Time kommunes omsorgssektors sykefravær på over 10% og hadde gjort det i mer enn 10 år. Dette var høyere enn alle øvrige enheter i kommunen, og høyere enn nabokommunenes tilsvarende sektorer.

Alt i ett, og litt til!

Alt i ett, og litt til!

For EAS har det at Stamina kan levere både det HMS-systemet de trenger og bedriftshelsetjenester, betydd en hensiktsmessig helhet i alt HMS-arbeidet deres.

Nokas

NOKAS

Sammen med NOKAS gjorde vi et krafttak for å få ned sykefraværet. Det trengtes. Den norske avdelingen som driver med kontanthåndtering hadde en tøff utfordring med sykefravær. Gjennom systematisk arbeid over ett år sank sykefraværet til bare 4%.

Herøy kommune

Herøy kommune

Herøy kommune opplevde i 2016 en utfordrende konfliktsak der 17 frivillige i brannvernet sa opp stillingene sine, på bakgrunn av å ikke kjenne seg sett og hørt av kommunen.

Kitron

Slik hjalp vi Kitron å redusere sykefraværet

En  helhetlig tilnærming til sykefravær- og oppfølging av de ansatte i et 24-timersperspektiv - hjalp Kitron å redusere sykefraværet. I dag er det nede i 3,09%.

Lier AVSO

Lier ASVO

Med kommunen som eier og NAV som oppdragsgiver, er kravet til åpenhet og tilsynsrapporter strenge. Et brukervennlig HMS-system har lettet arbeidsmengden betraktelig og dermed frigjort tid til viktig samfunnsarbeid.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?