Census Oslo

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Census Oslo

  • pt Leder- og organisasjonsutvikling

Den beste måten å skape vekst og resultater i samfunnet er igjennom å legge til rette for engasjement og overskudd hos menneskene.

Åpningstider i dag

Åpent: *

Stamina Census

Adresse

Vi hjelper dere med

MTM

MTM Medarbeiderundersøkelse

Å ha ledere og medarbeidere som motiveres av sine arbeidsoppgaver og verdsetter sin egen virksomhet er gull verdt for arbeidsmiljø og resultater. MTM er et verktøy som kan fortelle din bedrift i hvilken grad dette er tilfelle, og hvilke faktorer i arbeidsmiljøet som bidrar.

Ledelse

Vi gir ledere et løft

Lederen er nøkkelen til utvikling gjennom å ta ut potensialet hos enkeltindivider, grupper og organisasjoner. Vi arbeider med ledere på alle nivåer for at de skal kunne mestre kunsten å lede, utvikle, styre og motivere.

Medarbeiderskap

Medarbeiderskap

Stamina Census bistår virksomheter i utøvelse av medarbeiderskap og organisasjonsutvikling i praksis gjennom vår forskningsbaserte medarbeiderundersøkelse (MTM) og metode for gjennomføring.

Endringsprosesser

Bistand ved endring og omstilling

Alle virksomheter må forholde seg til at samfunn, kundeforventninger, teknologi og rammebetingelser endrer seg – noen ganger raskt, andre ganger gradvis og nesten umerkelig. Planlagte endringer – omstillinger - vil derfor alltid være en del av arbeidslivet.

Team og teamutvikling

Team og teamutvikling

Et godt team spiller på hver enkelt medlems styrke og klarer gjennom samhandling, kunnskapsdeling og respekt for hver enkelts bidrag til teamet, å skape resultater utover det vanlige.

Psykososialt arbeidsmiljø

Hva er psykososialt arbeidsmiljø?

Psykososialt arbeidsmiljø handler kort og enkelt om hvordan de ansatte har det på jobben. Begrepet er en samlebetegnelse som favner over alt relatert til arbeidssituasjon og arbeidsbetingelser, og en forkortelse av ’psykologiske og sosiale faktorer på arbeidsplassen’.

Konflikthåndtering

Konflikthåndtering

Stamina Census tar høyde for at enhver konflikt er unik og sammensatt. Vi tilpasser arbeidsmetode og fremgangsmåte i en konflikthåndtering til den aktuelle konfliktens innhold og intensitet.

Faktaundersøkelse

Faktaundersøkelse

Dette er en metode som er utviklet for å undersøke arbeidsmiljøutfordringer når det er påstand mot påstand, og hvor det som regel også er behov for vurdering av eventuelle brudd på arbeidsmiljøloven. Metoden er utformet for å gi en best mulig faktabasert opplysning av saken, samtidig som sentrale prinsipper for god saksbehandling ivaretas.

Våre kurs

Våre kurs

Stamina Census har bredde og går i dybden - våre fagfolk holder kurs og foredrag som bevisstgjør og engasjerer.

Våre ansatte

birgit-sornes2

Birgit Sørnes

Org. psykolog- Cand psychol.

998 71 719

jann_id_svh

Jan Norman Bjørkmo

Org. psykolog- Cand psychol.

916 03 876

Jan Norman har samlet erfaring fra en rekke områder knyttet til norsk arbeidsliv gjennom de siste 20 årene. Han har blant annet vært nasjonal prosjektleder for Arbeidstilsynets hovedprosjekt innen psykososialt arbeidsmiljø og han har praktisert som arbeidspsykolog. I Stamina Census jobber Jan Norman som organisasjonspsykolog med hovedfokus på kartlegging og utvikling av arbeidsmiljø, konflikthåndtering og omstilling.

marte-kristiansen_1

Marte Kristiansen

Helsesekretær

928 21 814

Prosjektkoordinator - Helsesekretær

ellen-gjul

Ellen Gjul

Org. psykolog- Cand psychol.

480 62 950

Spesialist i klinisk samfunnspsykologi - Cand. psychol.

tore-hegstad_3

Tore Hegstad

Org. psykolog- Cand psychol.

957 90 827

kristin-dille

Kristin Dille

Org. psykolog- Cand psychol.

416 51 936

Kristin er spesialist i organisasjonspsykologi. Hun er en engasjert og uredd konsulent med bred erfaring innen ledelse og organisasjons-utvikling. I Stamina Census benytter hun oppdatert forskning i sitt praktiske arbeid med å bistå virksomheter i å utvikle sunne og bærekraftige arbeidsmiljøer.

audun-b-pedersen_1

Audun B. Petersen

Org. psykolog- Cand psychol.

481 63 707

Spesialist i arbeids. og org.psykologi - Cand psychol.

ruth-e-gagliardi_1

Ruth Eva Gagliardi

Avdelingsleder

465 03 487

Stamina Census, Masters of Organisational Psychology

census-liten

Stamina Census

I Stamina Census tror vi på at den beste måten å skape vekst og resultater i samfunnet er igjennom å legge til rette for engasjement og overskudd hos menneskene.

Vi spesialiserer oss på organisasjonsanalysen og dialogen som bringer forståelse, utvikling og læring. Vi trives med oppgaver der mange synes det er for komplisert og vanskelig innen psykososial helse og organisasjonsutvikling.

Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?