Har vi det bra, jobber vi bedre!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Har vi det bra, jobber vi bedre!

De ansatte er bedriftens viktigste ressurs. Og hvis arbeidsdagen går på helsa løs, enten fysisk eller psykisk, så går det ut over de ansatte, arbeidsmiljø, produktivitet og lønnsomhet. Ansatte som trives bedre, presterer bedre.

Med fokus på dere leverer vi tjenester og løsninger som bidrar positivt til bedriftens helse, miljø og sikkerhet, og som skaper overskudd for ansatte og bedriften. Trenger dere hjelp til å møte krav og påbud fra myndighetene? Få bedre kontroll på HMS-arbeidet? Har dere ansatte som sliter med å komme tilbake fra sykemelding? Ønsker dere et tryggere arbeidsmiljø, eller å styrke trivsel og engasjement? Ser bedriften nytte i å få de ansatte i bedre fysisk form for å forhindre skader og fravær?

Vi hjelper dere gjerne - Velkommen til Stamina Helse!

Hva kan vi hjelpe dere med?

Ingen bedrift er helt lik den neste. Derfor skreddersyr vi leveranser, tjenester og opplegg for hver enkelt bedrift.

Med utgangspunkt i deres behov, utfordringer og mål kobler vi riktig kompetanse og ressurser med de riktige løsningene for akkurat dere. Legg igjen dine kontaktopplysninger, så kontakter vi deg så snart som mulig. Du kan også sende oss en e-post dersom du foretrekker det, eller ring oss på 400 01 709.

Jobbhelserapport 2017

Igjen har Stamina undersøkt hvordan yrkesaktive i Norge opplever sammenhengen mellom arbeidsforhold, livsstil og privatliv. Det sies at to ganger er en repetisjon og at tre ganger er en tradisjon – og det føler vi at det h...

Stamina Barometeret

Vi tar tempen på din bedrift - for det vi vet om kan vi gjøre noe med!

Om bedriftshelse­tjenesten

Når de ansatte har det bra, jobber de bedre. Hva skal til for at de ansatte hos dere har det bra?