Arbeidshelse med Helsekontroller

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
godhelsehighres

Arbeidshelse med Helsekontroller

Forebygging og oppfølging av de ansattes helse kan bidra til økt produktivitet og redusert sykefravær.

Hvert femte sykefravær i Norge er arbeidsrelatert og totalt koster dette sykefraværet oss over 8 milliarder i året (Kilde: Sintef).

Hva koster det dere? Om dere sliter med sykefravær pga skader og sykdom relatert til jobb – muskel- og skjelettplager, psykiske plager eller støyskader – kan forebygging og oppfølging av de ansattes helse være en riktig investering som snur en negativt trend. 

Visste du at..?

Så mange som 64% av norske arbeidstagere selv opplever en tydelig link mellom egen livsstil og arbeidsevne (Norsk Jobbhelserapport 2016).

Det er viktig å hjelpe de syke til å bli friske, men like viktig er det å hjelpe de friske til å bevare sin helse.

-HIPPOKRATES 400 F.KR

Gir en offshoreattest på en av dine ansatte et godt nok bilde av hans helse og risiko knyttet til jobben?
Tvilsomt.

En arbeidsrelatert helsekontroll med fokus på de eksponeringer i arbeidsmiljø den ansatte utsettes for, vil kunne gjøre det mulig å avdekke eventuelle plager eller sykdom relatert til arbeid på et tidlig tidspunkt. Ikke minst om fremtidige risiko knyttet til den ansattes utføring av arbeidsoppgavene sine.

Derfor sier vi:
Offshoreattest + helsekontroll = sant

Vi hjelper deg

Helsekontrollene skreddersys etter virksomheten behov og eksponeringene de ansatte utsettes for i sitt arbeid. De ansatte får så individuell oppfølging med fokus på den enkeltes utfordringer. Dersom det avdekkes helseplager/utfordringer som kan skyldes forhold på jobben vil dette bli fulgt videre opp av vår bedriftslege.

Ønsker du vite mer om arbeidshelse og helsekontroller? Fyll inn skjema og vi kontakter deg så snart som mulig for en uforpliktende prat.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?