Digital Bedriftshelsetjeneste

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Alle HMS-dokumenter i lomma

Kast permen på kontoret og gjør HMS-arbeidet ditt heldigitalt. Med vårt HMS-system kan du både opprette, sjekke og redigere alle HMS-dokumentene dine - fra mobilen. Få en enkel, rimelig og effektiv løsning som hjelper deg å planlegge, gjennomføre og følge opp HMS-tiltak. Uansett hvor du er.

Tilknytning til bedriftshelsetjeneste

Med Stamina Digital Bedriftshelsetjeneste oppfyller du alle lovkrav om å være tilknyttet en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste. Du får også tilgang på bistand fra Norges ledende ekspertise innen arbeidshelse og arbeidsmiljø

Din egen rådgiver inkludert

Med Stamina Digital Bedriftshelsetjeneste er du ikke alene om HMS-arbeidet. Inkludert i grunnpakken er din egen HMS-rådgiver, som både har kompetanse og kunnskap om HMS i din bransje, og som følger deg opp gratis over telefonen.

Digital Bedriftshelsetjeneste

Jobber du i en liten bedrift som er lovpålagt bedriftshelsetjeneste? Med vår digitale bedriftshelsetjeneste får du både et brukervennlig HMS-system og en egen rådgiver som følger deg opp regelmessig. Få hjelp til å prioritere det som lønner seg for deg og dine ansatte.

Sammen får vi kontroll på arbeidsmiljø-utfordringene dine og prioriterer de tiltakene som lønner seg for din bedrift, både økonomisk og arbeidsmiljømessig. Du får hjelp til å bruke HMS-systemet og gjennomføre tiltak og vi gir gode råd og svar på alle spørsmål du måtte ha om arbeidsmiljø og HMS.

Dere hjalp oss før, under og etter tilsyn. Veldig betryggende støtte for oss i den prosessen. Vi har fått på plass alt, med god hjelp fra dere.

Komplett tak AS – Arvid Hansen

 

Hva er egentlig en god dag på jobben?

Ifølge Norsk Jobbhelserapport er noe av det viktigste for oss å bli sett og lyttet til av våre kollegaer.

Les mer>>>

Har du tatt de HMS-kursene du skal?

Vi tilbyr et bredt utvalg av kurs innen HMS og arbeidsmiljø. Både de kursene du er lovpålagt å ha, men også kurs for deg som ønsker å skape et enda bedre arbeidsmiljø på jobben  din.

Les mer>>>

"Vi valgte denne løsningen fordi den er digital, rimeligst og best egnet for oss og vår type bedrift."

- SMC Service AS - Kim Morbech

svennstransport800x533

Les om Svenn som sparte et årsverk på å bruke et digitalt HMS-system.

binders-liten

Hva er inkludert?

  • HMS-kartlegging
  • Årlig oppsett av HMS handlingsplan
  • HMS-system på nett
  • Årsrapport
  • Egen kontaktperson
  • Telefonoppfølging

Er det noe du lurer på når det gjelder HMS og arbeidsmiljø?

Har du utfordringer du ikke vet hvordan du skal løse? Eller er det noe du gjerne skulle hatt svar på når det gjelder HMS? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?