HMS-kurs og arbeidsmiljøkurs

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

HMS-kurs og arbeidsmiljøkurs

Stamina leverer et bredt utvalg av åpne og bedriftsinterne HMS-kurs og arbeidsmiljøkurs. Normalt leverer vi kurs over hele landet, men med bakgrunn i nåværende samfunnssituasjon leverer vi på dette tidspunkt alle kurs på web istedenfor .


Alle våre webkurs har samme gode innhold som klasseromskursene, og tar utgangspunkt i læring gjennom en god blanding av forelesning, gruppearbeid og diskusjoner. Når situasjonen i samfunnet normaliserer seg, vil vi ha gleden av å tilby klasseromskurs igjen, i tillegg til webkurs.

Les mer om webkursene nedenfor (merket «webinar»), og meld deg på for muligheten til å lære av erfarne og engasjerende kursholdere!

Ønsker dere et av kursene som bedriftsinternt, digitalt kurs tilpasset deres virksomhet og behov, leverer vi også dette! Kontakt oss i så fall på mail. I listen under finner du også flere lærerike e-læringskurs.

Alle våre kurs

Ofte stilte spørsmål:

Kontakt oss

Stamina tilbyr bedriftsinterne, åpne og engelsk språklige kurs.

Dersom du legger igjen din e-post adresse vil en av våre kurskonsulenter kontakte deg. Sammen kan dere finne en kursform som vil passe for dine medarbeidere. Du kan også kontakte oss på kurs@staminagroup.no

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?