Vilkår

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Vilkår

Du godtar følgende vilkår når du bestiller kurs fra Stamina.

Fakturering

Alle kurspåmeldinger er bindende og faktureres fortløpende ved bestilling. Faktura utsendes normalt i løpet av en uke etter bestilling er mottatt, med 20 dagers forfall. Unntak for virksomheter som er pålagt andre betalingsbetingelser (utenlandske fakturamottak, internasjonale morselskap, kommuner/fylkeskommuner).  

Påmeldingsfrist og betaling

Kurs har ingen påmeldingsfrist, deltakere kan melde seg på så fremst det er ledige kursplasser. Kurset faktureres alltid i forkant av kursdato, med unntak der bestilling har forekommet kort tid før kursstart. 

Avbestilling

Ved ønske om å avbestille kursplass påløper det et gebyr på kr 1500,-. Avbestilles kursplass nærmere enn 3 uker før kursstart, belastes full kursavgift. 

Ombooking

Det er mulig å endre kurssted/kursdato kostnadsfritt frem til en uke før kursstart. En ombooking etter dette vil belastes med et gebyr på kr 1000,-

Ved bytte av kurssted/kursdato skal alltid originalfaktura betales i henhold til forfallsdato, eventuelle gebyr blir fakturert i eget bilag.

Retten til fri ombooking og ombooking mot gebyr utløper 12 mnd. etter opprinnelig bestilt kursdato.

MVA

Det er ikke mva. på våre åpne kurs, mva tilkommer på nettkurs HMS for ledere (e-læring) og HMS kurspakke (e-læring).

Angrefrist

Dersom du angrer på bestillingen eller har innvendinger angående ordrebetingelser, ber vi deg ta kontakt innen 24 timer eller i løpet av første virkedag etter bestillingen er gjennomført. Alle henvendelser vedrørende angrefrist skal skje skriftlig pr. e-post til kundesenter-kurs@staminagroup.no  

Endringer i bestilling

Kunde har selv ansvar for at korrekt firma- og kontaktopplysninger er registrert under bestillingen. Det samme gjelder kontakt informasjon til kursdeltaker. Dersom dette ikke er korrekt registrert kan ikke Stamina garantere for at deltaker får tilsendt relevant informasjon i forkant og etterkant av kurs deltakelse.

Hva er inkludert i prisen?

Lunsj og kaffe/te, nødvendig undervisningsmateriell samt kursdokumentasjon er inkludert i prisen.

Purring/Inkasso

Stamina samarbeider med CrediCare AS på oppfølging av ubetalte fakturaer. Dersom vi ikke mottar deres innbetaling innen 14 dager etter forfall, vil kravet bli oversendt CrediCare AS, som vil sende purring og følge opp kravet videre.