HMS System

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Vil du ta en prat om hvordan et HMS system kan hjelpe din bedrift?

Skriv inn ditt telefonnummer, så vil en av våre dyktige rådgivere raskt ta kontakt for en uforpliktende samtale om våre produkter og hvordan de best kan hjelpe din bedrift!

HMS System

Om du vil gjøre HMS-arbeidet ditt så enkelt og effektivt som mulig er et digitalt HMS system løsningen. Med et digitalt HMS system får du både oversikt over det HMS-arbeidet du gjør, og hjelp med hva du skal gjøre, hvordan og når.

Med Staminas system HMS Interaktiv kan dere være trygge på at dere møter alle basiskrav til systematisk HMS-arbeid i Arbeidsmiljøloven, samtidig som dere effektiviserer alle HMS- og personal-relaterte arbeidsoppgaver. Både små og større bedrifter drar stor nytte av et HMS system som HMS Interaktiv.

Vanlige spørsmål om HMS system

Har du spørsmål om våre HMS systemer?

Legg igjen navn på din bedrift, telefonnummer eller epost og din beskjed her - så vil du få raskt svar på dine spørsmål fra en av våre erfarne rådgivere!

Du kan også benytte deg av chat-funksjon innenfor våre åpningstider.

Sparer et årsverk på Stamina-program

Programmet gir oss full kontroll på alt som har med HMS å gjøre.

eas

Tron Olav Johannessen

Daglig leder - EAS

EAS

For EAS har Staminas HMS-system blitt et sentralt og effektivt verktøy for kvalitetssikring, som vokser med bedriften.

Lier ASVO frigjør tid til viktig samfunnsarbeid

I hyggelige lokaler på Lier holde ASVO til, med 22 fast ansatte. Med kommunen som eier og NAV som oppdragsgiver, er kravet til åpenhet og tilsynsrapporter strenge. Et brukervennlig HMS-system har lettet arbeidsmengden...