HMS Interaktiv

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Lurer du fortsatt på om HMS Interaktiv leverer alt du trenger?

Skriv inn ditt telefonnummer, så vil en av våre dyktige rådgivere raskt ta kontakt for å svare på alle spørsmål du måtte ha!

HMS Interaktiv

Gjør ditt HMS-arbeid enkelt og oversiktlig med et digitalt system. Vi vet at HMS kan være litt vanskelig å få tak på og har derfor utviklet et digitalt system som gjør deg god på ditt eget HMS-ansvar, og som forenkler arbeidet ditt med det betraktelig.

I HMS Interaktiv får du et svært brukervennlig system som forteller deg hvilken informasjon du må legge inn, hvilke oppgaver du må gjennomføre når, og som lar deg tilegne oppgavene til kolleger rett i systemet. På PC, nettbrett og mobil. Enklere blir ikke HMS.

Mobil, nettbrett eller laptop? Du får HMS på alle plattformer

Vårt HMS system er plattformuavhengig, det vil si at du har tilgang til det uansett om du er på kontoret, på reise eller på ferie. 

Vårt system inkluderer også personalhåndbok

Viktig informasjon, rutiner og regler – vårt system gir skreddersydd informasjon når dine kolleger trenger den. Det sparer deg for unødvendige spørsmål.

Systemet inkluderer flere nyttige funksjoner

Vi tilpasser systemet slik at det har høy nytteverdi for din arbeidsplass. Her kan de de ansatte legge inn ferieforespørsler, fravær og annet som gir deg bedre kontroll i arbeidshverdagen.

Se hvordan - helt enkelt

Les mer om hvordan du går vernerunden med HMS Interaktiv her.

Du kommer fort i gang

Vårt HMS system er tydelig forklart og enkelt å bruke. Og skulle du stå fast og trenge hjelp til å komme i gang, står systemveileder klar til å hjelpe deg.

Hvilke HMS pålegg gjelder for din arbeidsplass?

Bransjer utsettes for varierende grad av risiko, derfor er kravet til HMS ulikt fra bransje til bransje. Ring oss gjerne på 33 12 19 70 om du lurer på om det er lovpålagt HMS i ditt tilfelle. Uansett bør du vite at internkontrollforskriften sier at alle bransjer må dokumentere HMS-arbeidet skriftlig.

Vårt HMS system passer for din bransje

Innearbeidende eller utearbeidende, lett kontorarbeid eller tunge tak? Felles er at alle bransjer vil finne glede og nytte av å jobbe med vårt HMS system. Spør oss gjerne om referanser.

Vi ringer deg i løpet av kort tid!

Fyll ut feltene under, så tar vi raskt kontakt for en uforpliktende samtale om HMS Interaktiv