HMS Interaktiv

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Dette gir HMS Interaktiv deg:

  • Enkel og god oversikt over HMS-arbeidet som er gjort
  • Planlegging og klargjorte skjemaer: Hjelp med hva dere skal gjøre, hvordan og når
  • Oppfyllelse av alle basiskrav til systematisk HMS arbeid i Arbeidsmiljøloven
  • Effektivisering av alle HMS- og personal relaterte arbeidsoppgaver

Du får et komplett HMS-system fra kun 6990,- per år!

Kundelogin

Er du allerede kunde av HMS Interaktiv? 

Logg på HMS Interaktiv

Logg inn med knappen over.

Prøv demo gratis i 14 dager!

Du vil automatisk på tilsendt en link med tilgang til demo.

HMS Interaktiv

Ønsker du hjelp med dine HMS-oppgaver og å bruke mindre tid på dette arbeidet? Vil du være trygg på at du er oppdatert på og jobber i henhold til regelverket? Med HMS-Interaktiv får du alt dette. På PC, nettbrett og mobil. Enklere blir ikke HMS.

Hva?

HMS Interaktiv er et digitalt HMS-system som gir deg oversikt over alle pålagte aktiviteter, varsler når du må utføre en ny aktivitet, veileder deg i hvordan, og alltid er oppdatert på regelverket.

Du som leder trenger ingen HMS- eller system-kompetanse for å ta i bruk HMS Interaktiv. Kort opplæring på telefon, video eller i fysisk møte er alt du trenger. For mange av våre kunder blir HMS Interaktiv en god HMS-opplæring, gjennom veiledning og maler i systemet. Systemet kan settes opp for dere av en av våre konsulenter, slik at dere kan gå rett i gang med arbeidet.

Vi hadde et godt HMS system, men det var ikke dokumenterbart nok. Med Staminas løsning har vi oppnådd at det ikke bare er dokumenterbart, men sporbart og skalerbart.

Tron Olav Johannesen, EAS

Hvorfor?

I henhold til lovverket har alle virksomhetsledere i Norge et HMS-ansvar for sine ansatte og for virksomheten. En Sintef-undesøkelse fra 2016 viser at dette er utfordrende for mange små og mellomstore bedrifter grunnet en kombinasjon av få administrative ressurser og lav kompetanse på HMS. Et digitalt system som HMS Interaktiv kan være et svært godt verktøy for å møte kravene og øke egen kompetanse.

Se hvordan Svenns Transport har spart ett årsverk med HMS Interaktiv her.

Som strukturfascist ble lettet da jeg kunne legge alt inn på ett sted, med brukervennlig og enkel tilgang til alt.  Noen har kun lesetilgang, andre endringstilgang. Selv kan jeg sortere og søke på det meste med enkle søkeord. Alt fra styrende dokumenter til ferieavvikling, hendelser og avvik. 

Svein Marfi, Lier ASVO

For hvem?

HMS Interaktiv passer like godt for virksomheter med 1 ansatt, som for de med 200. Ekstra nyttig ser vi at HMS Interaktiv er for små og mellomstore virksomheter uten egen HMS/HR-ressurs.

Våre 2000 kunder tilhører over 20 ulike bransjer; fra verksteder til frisører til bakere til eiendomsmeglere. Noen har kontoret som arbeidsplass, andre byggeplassen. Noen er private, andre offentlige.

Du som leder trenger ingen HMS- eller system-kompetanse for å ta i bruk HMS Interaktiv. Kort opplæring på telefon, video eller i fysisk møte er alt du trenger.

Se hvordan i videoen under.

Se hvordan - helt enkelt

Hvordan og hvorfor gå vernerunden med HMS Interaktiv?
Hvordan og hvorfor gjøre risikovurderingen med HMS Interaktiv?

Ønsker du et system som også inneholder personalhåndbok og oversikt over ferie og fravær?

Det får du i HMS Interaktiv. Viktig informasjon, rutiner og regler – vårt system gir skreddersydd informasjon når du og dine kolleger trenger den. Med begge moduler har du HMS- og personalarbeidet ditt samlet på en og samme plass.

Kan vi hjelpe deg?

terje

Terje Grønnevold

Seniorrådgiver HMS Interaktiv

913 96 188

Terje har jobbet med HMS og Internkontroll siden 2000,  kjenner de fleste bransjene veldig godt, og vet hvilke utfordringer de ulike selskapene står overfor innenfor HMS, kvalitet og personal. Ut i fra en god kartlegging vil bedriften få den riktige løsningen.

hardip

Hardip Singh

Salgs- og kundeansvarlig

911 90 560

Hardips hovedfokus er å gi alle kunder en effektiv, tilpasset løsning som løser utfordringene de har med HMS- og personalarbeidet.

magnus

Magnus Bleie

HMS- og kunderådgiver

485 02 372

Lurer du på hvordan et HMS system og bedriftshelsetjeneste fungerer og kan jobbe sammen? Da er det bare å slå på tråden til Magnus for en hyggelig prat.

rikke

Rikke Herlofsen

Salgs- og kundeansvarlig, Supportmedarbeider

412 32 241

Rikke jobber kombinert som salgsansvarlig og med support. Dette gir henne en unik innsikt i hvordan HMS Interaktiv kan bistå din organisasjon på best mulig måte.

Vi ringer deg i løpet av kort tid!

Fyll ut feltene under, så tar vi raskt kontakt for en uforpliktende samtale om HMS Interaktiv

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?