Vi gir ledere et løft

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
_l2a2271

Vi gir ledere et løft

Lederen er nøkkelen til utvikling gjennom å ta ut potensialet hos enkeltindivider, grupper og organisasjoner. Vi arbeider med ledere på alle nivåer for at de skal kunne mestre kunsten å lede, utvikle, styre og motivere.

Resultater fra medarbeiderundersøkelsen MTM II gir lederen et utmerket springbrett for læring og forbedring. Vi veileder og utvikler ledere og ledergrupper både når resultater er vanskelige og når de er gode.

Enten vi bistår ledere i å håndtere konflikter, eller hjelper dem med å utvikle grupper og team, finner vi virkemidler for motivasjon. Målet er friske og engasjerte medarbeidere i en solid organisasjon.

census-liten

Stamina Census

I Stamina Census tror vi på at den beste måten å skape vekst og resultater i samfunnet er igjennom å legge til rette for engasjement og overskudd hos menneskene.

Vi spesialiserer oss på organisasjonsanalysen og dialogen som bringer forståelse, utvikling og læring. Vi trives med oppgaver der mange synes det er for komplisert og vanskelig innen psykososial helse og organisasjonsutvikling.

Fyll inn skjema skjema, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Vil du motta nyhetsbrev med nyttige tips til deg som leder?